Hieke Bakker

Om iemand inzicht te geven in jouw financiën kan best lastig zijn. Als we samen aan tafel zitten voor een kennismakingsgesprek kijken we of jij mij ziet als iemand die je kan helpen bij jouw financiële, boekhoudkundige of belasting vragen.

Een combi van gedrevenheid, vakkennis en ervaring

Waar ik van houd is met mensen die passie hebben voor hun vak over hun werk, visie en toekomst van gedachten te wisselen. Ik vind het leuk om mijn steentje bij te kunnen dragen in het duidelijk krijgen van de financiële stromen binnen de onderneming. Je te ondersteunen bij de boekhoudkundige en belasting vragen die op je weg komen bij het werken als zelfstandige.

Ook de impact die een eigen onderneming heeft op de financiële privé situatie maakt mijn werk boeiend.

Ik heb ruim 30 jaar bij diverse accountantskantoren gewerkt als relatiebeheerder en heb ervaring opgedaan met diverse boekhoudprogramma’s, fiscale aangiften, financiële vraagstukken en dilemma’s.

Bij veel klanten heb ik een kijkje achter de voordeur gekregen. Meegedacht met jonge en minder jonge bedrijven, kleine en wat grotere ondernemers.

Een paar jaar geleden begon het te kriebelen. Het keurslijf van een organisatie met een vast stramien en veel regels paste me niet meer zo. Aan de andere kant bleef ik het werk en de contacten met mijn klanten leuk vinden. Op 1 januari 2019 heb ik de sprong gewaagd en ben ik als zelfstandig ondernemer verder gegaan. Ik kan mijn vakkennis nu inzetten voor klanten waar ik een persoonlijke band mee heb en die vertrouwen in mij stellen.

Hieke Bakker van Hieke Bakker Administratie & Belastingadvies uit Zwolle

Heb je een vraag of wil je gewoon even sparren?